Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Werkdruk & geluk

Home » Werkomstandigheden & cultuur » Werkdruk & geluk
 • Praktijkinformatiefolders – Overzicht

  Speciaal voor de werkvloer zijn er Praktijkinformatiefolders ontwikkeld over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Makkelijk om ze nog eens door te nemen, of om te delen onder collega’s! Op deze pagina kun je alle Praktijkinformatiefolders vinden die Gezond & Zeker aanbiedt.

  22 augustus 2019

  Lees verder >>
 • Gezond & Zeker Innovatiedag

  Op maandag 29 oktober 2018 vindt de Gezond & Zeker Innovatiedag plaats. Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel  zorgverleners van de operationele werkvloer als  teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

  12 juni 2018

  Lees verder >>
 • PreGo! Tip – Complimenteren is te leren

  In praktische handboeken van communicatie zijn er altijd méér pagina’s over kritiek (algemeen met ‘feedback’ aangeduid), dan voor het bevestigen wat de ander goed doet. En dit is ook zo in de praktijk. Niet alleen mensen die in hun werk vastlopen ervaren gebrek aan waardering als grootste ziekmaker.

  19 januari 2018

  Lees verder >>
 • E-learning module Grenzen stellen

  Welkom bij deze E-Learning module van Sensoor waar je aan de hand van 23 vragen jezelf basiskennis over het stellen van grenzen eigen kunt maken. Je hoeft van tevoren niets te bestuderen. Het is wel belangrijk dat het geluid van je computer aanstaat.

  28 december 2017

  Lees verder >>