Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Home » Praktijk » E-learning modules

E-learning modules

E-learning – Hoe krijg ik mijn collega’s zover?

Welkom bij deze E-learning module ‘Hoe krijg ik mijn collega’s zover?’. Aan de hand 17 vragen leer je de basisprincipes van effectief coachen leert aan de hand van de Voilà!-methode.

15 april 2018

Lees verder >>

E-learning module – Wetgeving en financiering

Welkom bij deze Free Learning module ‘Wetgeving en Financiering ouderenzorg’. Aan de hand 17 vragen krijg je basiskennis aangereikt over hoe de wetten Wmo, Zvw en de Wlz werken en wat jouw rol daarin is.

2 februari 2018

Lees verder >>

E-learning module Basis Fysiek Gezond Werken

Met deze e-learning module – Basis Fysiek Gezond Werken – kun je jezelf basiskennis over het omgaan met fysieke belasting in de zorg bijbrengen.

28 december 2017

Lees verder >>

E-learning module Manoeuvreren

Met deze e-learning module leer je over het manoeuvreren met rollend materiaal. Op deze manier kun je fysieke belasting van jou en je collega’s tegengaan!

28 december 2017

Lees verder >>

E-learning module Grenzen stellen

Welkom bij deze E-Learning module van Sensoor waar je aan de hand van 23 vragen jezelf basiskennis over het stellen van grenzen eigen kunt maken. Je hoeft van tevoren niets te bestuderen. Het is wel belangrijk dat het geluid van je computer aanstaat.

28 december 2017

Lees verder >>

E-learning module Gentle Teaching

Welkom bij deze E-Learning – Gentle Teaching. Aan de hand van 20 vragen kun je jezelf basiskennis bijbrengen over Gentle Teaching en hoe je dat kunt inzetten om weerstand en agressie bij jouw cliënten te voorkomen.

28 december 2017

Lees verder >>

Laad meer »