Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Activiteiten bij u in de buurt

Home » Agenda
 • Regie op eigen loopbaan

  De eerste bijeenkomst is gericht op bewustwording en praktische handvatten om de regie op jouw loopbaan te nemen. Twee weken voor de bijeenkomst krijg je twee opdrachten gemaild als voorbereiding: een waarden onderzoek en een kwaliteiten onderzoek. Tijdens de bijeenkomst ga jij met deze en andere opdrachten aan de slag.

  25 oktober 2018

  Lees verder >>
 • Gezond & Zeker Innovatiedag

  Op 29 oktober organiseert Gezond & Zeker de vernieuwde Gezond & Zeker Innovatiedag. Een dag vol met leren, inspireren en netwerken rondom het thema verzuim. Zet de datum alvast in je agenda!

  29 oktober 2018

  Lees verder >>
 • Gezond en Zeker Innovatiedag 2018

  Het programma Gezond en Zeker is een landelijk programma over preventie van fysieke belasting en van agressie in de zorg. Gezond & Zeker helpt professionals aan informatie en organiseert inhoudelijke bijeenkomsten zoals de jaarlijkse Gezond en Zeker Innovatiedag op 29 oktober 2018.

  29 oktober 2018

  Lees verder >>
 • Hoe voer ik het gesprek over duurzame inzetbaarheid met mijn medewerker?

  Vanuit de gedachte dat iedere medewerker zelf verantwoordelijk is voor de eigen ontwikkeling en inzetbaarheid, is de leidinggevende de partner bij uitstek om de medewerker te faciliteren zodat deze voor de zorgvragers inzetbaar blijft.

  30 oktober 2018

  Lees verder >>
 • Informatiebijeenkomst werken en leren in zorg en welzijn

  Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over wat belangrijk is als je in deze sector aan de slag wilt gaan. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. de functies, opleidingsniveaus, de sectoren, toelatingseisen, de BBL-BOL-Duaal opleidingsvarianten en belangrijke tips ter voorbereiding op een carrière in de zorg.

  30 oktober 2018

  Lees verder >>
 • Energiek werken

  In deze 3 uur durende workshop energiek werken leer je wat menselijke energie is en hoe je deze kunt optimaliseren. Je gaat op een interactieve en praktische manier aan de hand van concrete opdrachten aan de slag met de vier factoren van energie.

  1 november 2018

  Lees verder >>

Laad meer