Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Activiteiten bij u in de buurt

Home » Agenda
 • Ergocoachtraining

  In deze cursus staat het in praktische zin aanleren van vaardigheden centraal. Kernbegrippen hierbij zijn: initiëren van beleid, uitvoeren van observaties van werksituaties, vastleggen van gedrag van de medewerkers, ergonomische omstandigheden en hulpmiddelen en het borgen van veranderingen. De scholing zal zoveel mogelijk betrekking hebben op de eigen specifieke situaties van de ergocoaches met als doel het leren oplossen van de problemen in fysieke sfeer op de afdeling op basis van de praktijkrichtlijnen.

  29 januari 2019

  Lees verder >>
 • Themabijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid

  Tijdens deze themabijeenkomst gaan we aan de hand van het Semco Health Model in op het thema duurzame inzetbaarheid en leiderschap. We zien hoe met zorgvuldige stappen de bijzondere voordelen van zelfsturing kunnen worden benut zonder in de valkuilen terecht te komen. En dat sturen op gedrag vanuit leiderschap meer effect heeft op iemands inzetbaarheid dan bijvoorbeeld het aanbieden van gezondheids-programma’s.

  12 februari 2019

  Lees verder >>
 • Informatiebijeenkomst – Verzuimpreventie of inzetbaarheidsbeleid

  Wat kun je als HR-professional doen om het verzuim aan te pakken? Het beheersen van verzuim brengt veel uitdagingen met zich mee. Moeten we ook blijven spreken van verzuimpreventie en oplossingen? Of kunnen we de focus verschuiven naar activering en inzetbaarheid? En hoe doen we dat dan?

  28 februari 2019

  Lees verder >>