Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Activiteiten bij u in de buurt

Home » Agenda
 • Matchtafelbijeenkomst Stedendriehoek & Noord-Veluwe

  De matchtafelbijeenkomst Stedendriehoek & Noord-Veluwe richt zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren.

  21 juni 2018

  Lees verder >>
 • Hoe voer ik het gesprek over duurzame inzetbaarheid met mijn medewerker?

  Vanuit de gedachte dat iedere medewerker zelf verantwoordelijk is voor de eigen ontwikkeling en inzetbaarheid, is de leidinggevende de partner bij uitstek om de medewerker te faciliteren zodat deze voor de zorgvragers inzetbaar blijft.

  26 juni 2018

  Lees verder >>
 • Workshop ‘Van verzuimgedrag naar inzetbaarheidscultuur’

  In de interactieve workshop ‘Van verzuimgedrag naar inzetbaarheidscultuur – Inzetbaarheid als service!’ van één dag krijgt u inzicht, kennis en tools om verzuim structureel aan te pakken, te voorkomen en te managen.

  26 juni 2018

  Lees verder >>
 • Lerend netwerk voor teamcoaches

  In dit lerend netwerk sta jij als teamcoach centraal waarbij de doelstelling van het lerend netwerk is dat jij als teamcoach meer uit je rol kunt halen. Ook is er aandacht voor jouw positie in de organisatie waar je werkt en hoe je op een natuurlijke manier meer invloed kunt uitoefenen, meer voor elkaar krijgt als teamcoach en natuurlijk is er veel ruimte om samen met je collega teamcoaches in gesprek te gaan, te sparren en te spiegelen. 

  29 juni 2018

  Lees verder >>
 • Matchtafelbijeenkomst Zwolle

  De matchtafelbijeenkomst Zwolle richt zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren.

  3 juli 2018

  Lees verder >>
 • Arbonetwerk Twente

  WGV Zorg en Welzijn biedt een platform voor kennisoverdracht en informatie-uitwisseling tussen arbocoördinatoren. Hiervoor worden periodiek bijeenkomsten georganiseerd waarbij ingegaan wordt op nieuwe wet- en regelgeving en de mogelijkheden om elkaar bij de interpretatie en toepassing te helpen.

  6 september 2018

  Lees verder >>

Laad meer