Blijf inzetbaar in zorg & welzijn

Home » Werkomstandigheden & cultuur » Fysieke belasting » 17 januari 2022: Gezond & Zeker LIVE!

17 januari 2022: Gezond & Zeker LIVE!

Maandag 17 januari organiseert Gezond & Zeker de eerste ‘Gezond & Zeker live!’. In deze interactieve talkshow praten we je bij over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Van hen krijg je praktische tips waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Daarnaast geven we inzicht in alle nieuwste tools van Gezond & Zeker: de BeleidsSpiegel Psychosociale Arbeidsbelasting en het BlijfGezond boekje.

Gezond & Zeker Live is zowel fysiek in het NBC Nieuwegein bij te wonen, als online via een live stream. Het wordt een interactieve middag, zowel vanuit het publiek als via de livestream kun jij al je vragen stellen en deelnemen aan wat er gebeurt op het podium. Ben je live aanwezig? Je wordt dan hartelijk ontvangen met een lekkere lunch. Vanaf 13:00 start het live programma tot ongeveer 15:30. We sluiten af met een borrel.

Een ticket voor Gezond & Zeker Live in het NBC kost 24,95 euro. Wil je de live-stream volgen? Dan kost een ticket 9,95 euro. De inschrijving voor Gezond & Zeker Live opent op donderdag 21 oktober. Zien we je op 17 januari in het NBC Nieuwegein? Kijk op www.gezondenzekerlive.nl voor meer informatie.